Kansantanssiryhmät 2019-2020


Musiikkiliikunta

Musiikkiliikunta on ryhmä vuosina 2013-2015 syntyneille lapsille. Ryhmässä liikutaan, leikitään ja lauletaan yhdessä kansanmusiikin tahtiin harjoitellen motorisia taitoja, rytmitajua sekä ryhmässä toimimista. Ensimmäisille kerroille voi tulla esimerkiksi vanhemman kanssa tutustumaan. Tervetuloa mukaan!

Harjoitukset maanantaisin klo 17.30-18.15

Ohjaajina Emmi Arminen ja Sonja Vähätalo

Ilmoittaudu mukaan täällä!


Karuselli

Karuselli on eskari-ikäisten ja pienten koululaisten tanssiryhmä. Tällä hetkellä ryhmässä on 8 tyttöä ja mukaan vielä mahtuu! Ryhmässä tanssitaan perinteisiä ja uusia kansantansseja harjoitellen rytmiikkaa ja motorisia taitoja. Esiinnymme seuran kevät- ja joulujuhlissa sekä muissa tapahtumissa. Harjoituksia voi tulla ensin vaikka katsomaan! Tervetuloa mukaan!

Harjoitukset torstaisin klo 17.30-18.45

Ohjaajina Ninni Uusitalo ja Elsa Weckström

Ilmoittaudu mukaan täällä!
Karkelo

Kansantanssiryhmä Karkelossa tanssii 2007-09 syntyneet tytöt. Ryhmän tavoitteena on oppia kansantanssin perusteita sekä pitää hauskaa tanssien. Ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa sekä vierailee kansantanssifestivaaleilla kotimaassa. Tilaa on kaikille halukkaille tanssijoille. Tervetuloa Karkeloon!

Harjoitukset torstaisin klo 18.00-19.30

Ohjaajina Jenni Korpihalla ja Tytti Wahlberg

Ilmoittaudu mukaan täällä!


Melske

Kansantanssiryhmä Melskeessä tanssii 10-14-vuotiaita nuoria. Melske koostuu sekä uusista tanssijoista että jo monta vuotta tanssineista. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja esiintyy ahkerasti. Tavoitteena meillä on yhdessä tanssimisen ilo ja tanssitaitojen kehitys. Seuran omien juhlien lisäksi Melske esiintyy säännöllisesti alueellisissa ja valtakunnallisissa kansantanssikatselmuksessa sekä tulee mielellään kartuttamaan esiintymiskokemusta muihinkin esityksiin. Ryhmä vierailee innokkaasti myös festivaaleilla niin suomessa kuin ulkomailla. Melskeeseen otetaan mukaan uusia innokkaita tanssijoita!

Harjoitukset maanantaisin klo 19-20.45

Ohjaajana Jaana Inkiläinen
Kuohu

Kuohu on Vinhoista ja Uniikista koottu aktiivinen nuorten kansantanssiryhmä. Kuohu harjoittelee kerran viikossa vahvistaen motorisia taitoja, opetellen uusia askelikkoja ja tansseja sekä nauttien tanssin ilosta ja yhdessäolosta. Tanssijat ovat osallistuneet useasti luokitteluihin ja kansantanssifestivaaleihin sekä kerryttäneet esiintymiskokemusta myös monissa muissa esiintymisissä vuosien varrella. Ensi vuonna ryhmä suuntaa mm. Folklandialle, soivalle ja tanssivalle risteilylle.

Harjoitukset torstaisin klo 19.15-21.15

Ohjaajana Satu Inkiläinen

Tanssinopettajana Siiri SuoniemiWiima

Wiima on aikuisista harrastajista koostuva kansantanssiryhmä. Ryhmässä tanssii 14 tanssijaa, joilla on usean vuoden tanssitausta takanaan. Ryhmän tavoitteita ovat tanssista nauttiminen, uuden oppiminen sekä fyysisen kunnon ylläpito.


Harjoitukset sunnuntaisin klo 19.15-21.15

Ohjaajana Anu Kokkonen