Kansantanssiryhmät 2020-2021

Ilmoittaudu ryhmiin täällä!Maininki

Maininki on Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmä 1-2-vuotiaille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä aloittaa toimintansa syksyllä 2021, ilmoittautuneita tiedotetaan tarkemmasta ajankohdasta. Tervetuloa mukaan!


Maanantaisin klo 16.45-17.15, Syrjälän koulun saliPisara

Pisara on kansantanssiryhmä 3-4-vuotiaille. Ryhmässä liikutaan, leikitään ja lauletaan yhdessä kansanmusiikin tahtiin harjoitellen motorisia taitoja, rytmiikkaa sekä ryhmässä toimimista.

Ryhmä aloittaa toimintansa syksyllä 2021, ilmoittautuneita tiedotetaan tarkemmasta ajankohdasta. Tervetuloa mukaan!Maanantaisin klo 17.15-18, Syrjälän koulun saliTyrsky


Tyrsky on kansantanssiryhmä 5-6-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan tanssitekniikan alkeita leikin kautta, lauletaan ja liikutaan yhdessä. Ryhmä toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi!


Maanantaisin klo 18-19, Syrjälän koulun sali

Ohjaajat Elsa Weckström ja Jenni Korpihalla


Karuselli

Karuselli on pienten koululaisten tanssiryhmä. Tällä hetkellä ryhmässä on 8 tyttöä ja mukaan vielä mahtuu! Ryhmässä tanssitaan perinteisiä ja uusia kansantansseja harjoitellen rytmiikkaa ja motorisia taitoja. Esiinnymme seuran kevät- ja joulujuhlissa sekä muissa tapahtumissa. Harjoituksia voi tulla ensin vaikka katsomaan! Tervetuloa mukaan!


Torstaisin klo 17.15-18.30, Roinela

Ohjaajat Ninni Uusitalo ja Elsa Weckström
Karkelo

Kansantanssiryhmä Karkelossa tanssii 2007-09 syntyneet tytöt. Ryhmän tavoitteena on oppia kansantanssin perusteita sekä pitää hauskaa tanssien. Ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa sekä vierailee kansantanssifestivaaleilla kotimaassa. Tilaa on kaikille halukkaille tanssijoille. Tervetuloa Karkeloon!


Torstaisin klo 18.00-19.30, Roinela

Ohjaajat Jenni Korpihalla ja Tytti WahlbergMelske

Melske on energinen nuorten kansantanssiryhmä. Ryhmä koostuu sekä uusista tanssijoista että jo monta vuotta tanssineista. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja esiintyy ahkerasti. Tavoitteena on yhdessä tanssimisen ilo ja tanssitaitojen kehitys. Seuran omien juhlien lisäksi Melske esiintyy säännöllisesti ja vierailee innokkaasti myös festivaaleilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Melskeeseen otetaan mukaan uusia innokkaita tanssijoita!


Maanantaisin klo 19-20.45, Syrjälän koulun sali

Tanssinopettaja Hanna Poikela

Ohjaaja Jaana Inkiläinen
Kuohu

Kuohu on Vinhoista ja Uniikista koottu aktiivinen nuorten kansantanssiryhmä. Kuohu harjoittelee kerran viikossa vahvistaen motorisia taitoja, opetellen uusia askelikkoja ja tansseja sekä nauttien tanssin ilosta ja yhdessäolosta. Tanssijat ovat osallistuneet useasti luokitteluihin ja kansantanssifestivaaleihin sekä kerryttäneet esiintymiskokemusta myös monissa muissa esiintymisissä vuosien varrella.


Torstaisin klo 19.15-21.15, Roinela

Tanssinopettaja Siiri Suoniemi

Ohjaaja Satu InkiläinenWiima

Wiima on aikuisista harrastajista koostuva kansantanssiryhmä. Ryhmän tanssijoilla on useamman vuoden tanssitausta takanaan. Ryhmän tavoitteita ovat tanssista nauttiminen, uuden oppiminen sekä fyysisen kunnon ylläpito.


Kauden 2020-2021 harjoitusten aikataulu tarkentuu kesän aikana

Tanssinopettaja Anu Kokkonen